“Waarom zou je een speech houden...
als je deze ook kan géven"

Wil je speechen tijdens onze bruiloft?
- het bruidspaar -

Ja… dan word je gevraagd. Je weet het nog zo goed… dát moment. Voordat je het weet… zeg je volmondig JA!!! Natuurlijk zeg je JA, je wordt niet iedere dag gevraagd om zoiets bijzonders te doen.

Maar dan? Waar moet je beginnen, wat moet je vertellen… en misschien wel het belangrijkste… wat moet je vooral niet doen. Gelukkig ben je in jouw zoektocht al terecht gekomen op onze website… wij gaan jou helpen!

Wij bieden korte, leuke en inspirerende workshops aan voor iedereen die gaat speechen tijdens een bruiloft. Jij leert tijdens deze workshop binnen no-time wat nodig is om een onvergetelijke bruiloftspeech te maken en te géven. Je gaat tijdens de workshop Bruiloftspeech direct aan de slag met het maken van je speech.

Het maken van een bruiloftspeech is een leuke en feestelijke gelegenheid, daarom gaat de workshop gepaard met een biertje of een glas bubbels. Op een bruiloft hef je het glas op het bruidspaar… tijdens deze workshop heffen wij het glas op de speechgevers! De workshops worden op een vrijdagavond van half 8 tot half 10 gegeven voor een laagdrempelige prijs van €50,-. De workshop wordt gegeven in het Inspiratie Pakhuis in Almere.