BRUILOFTSPEECH

Het bruidspaar heeft jou gevraagd om iets moois te zeggen op hun dag... wat een EER! Als je je goed voorbereid en op een oprechte manier speecht, ben je in staat om het hart van de bruid en bruidegom te raken tijdens de mooiste dag van hun leven.

Wil jij een mooie en onvergetelijke speech geven? Om jou op weg te helpen hebben wij ons "Doe het zelf" pakket ontwikkeld. Dit pakket is speciaal voor iedereen die gevraagd wordt om op een bruiloft te speechen. Dit pakket bevat alles wat jij moet weten om zelf op een eenvoudige manier een onvergetelijke bruiloftspeech te maken en te geven!

"Doe het zelf" pakket

Het "Doe het zelf" pakket bestaat uit het boek "Bruiloftspeech" en het GRATIS e-book "Inspirerend Spreken & Het PIP Model". Deze boeken helpen jou om zelf een onvergetelijke bruiloftspeech te maken en te geven!

Het boek "Bruiloftspeech" is een praktisch en luchtig boek. Het bundelt alle goede adviezen voor het geven van een onvergetelijke bruiloftspeech. De ervaring leert dat je heel lang bezig kunt zijn met het opzoeken van tips en tricks voor een goede bruiloftspeech. Deze staan nu gebundeld in dit boek, zodat jij snel aan de slag kunt gaan met jouw bruiloftspeech. Het boek bevat o.a.:

  1. Tips & tricks voor het geven van een bruiloftspeech
  2. Een 7 stappen stappenplan voor het creëren van jouw bruiloftspeech en een handige template
  3. Voorbeelden van goede en slechte bruiloftspeeches inclusief een link naar de online filmpjes en analyses

Het GRATIS e-book "Inspirerend Spreken & Het PIP Model" is gemaakt door ons trainingsbureau Taylor Trainingen. Het e-book leert je wat nodig is om een inspirerende spreker te worden, wat jij kunt gebruiken om jouw bruiloftspeech op een onvergetelijke manier te geven. Lees het e-book voor nog meer tips over inspireren en presenteren in het algemeen!


“Dit is een praktisch en goed leesbaar boek. Het is een aanrader voor speechers van de bruidsparen. Ik ga het zeker aanraden voor al mijn bruidsparen!”
Karin van de Ven, Trouwambtenaar


 


De digitale versie van Bruiloftspeech kan je bestellen voor slechts € 10,-

Bruiloftspeech digitaal