Gezamenlijk creëren wij een speech die jij op een onvergetelijke manier geeft"

Expert hulp voor jouw bruiloftspeech

Het is ontzettend bijzonder om te mogen speechen op de dag waar de bruid (en waarschijnlijk de bruidegom) al maanden over heeft liggen dromen. Om deze dag zo bijzonder mogelijk te maken, ben jij gevraagd om te speechen voor hen. Ja…. Dat is niet niets! Jij hebt de unieke kans om tijdens jouw bruiloftspeech iets bijzonders te zeggen tegen het kersverse bruidspaar!

Wil jij een mooie en onvergetelijke speech géven? Speciaal voor mensen die net dat stapje extra willen zetten, hebben wij het ‘Doe het samen’ pakket ontwikkeld. Met dit pakket komen wij persoonlijk bij jou langs om te helpen met het maken en oefenen van jouw bruiloftspeech. Samen creëren wij een speech die bij jou past maar voor het bruidspaar bedoeld is. Daarnaast krijg je uiteraard het boek "Bruiloftspeech" en e-book "Inspirerend Spreken & Het PIP Model". Kortom, succes gegarandeerd!


Doe het samen pakket

  1. Kennismakingsgesprek (telefonisch).
  2. Gezamenlijk bespreken wij een plan van aanpak om een onvergetelijke speech te maken.
  3. Daarna ga jij aan de slag met jouw speech, natuurlijk met behulp van onze boeken.
  4. Je stuurt alles op en krijgt feedback, tips en adviezen om de puntjes op de ï te zetten.
  5. 1 week voor de bruiloft heb je de generale repetitie en oefenen wij via Skype (optioneel).
  6. Jij geeft een onvergetelijke speech tijdens dé dag van het bruidspaar!
  7. Kosten? Dat mag je zelf bepalen. Ik werk met een betaal wat je het waard vindt concept. Jij bepaalt achteraf wat je er aan uit wilt geven...

Samenwerking met Andrew: trainer, motivator, spreker, creatieveling en inspirator ツ

Je ontvangt ook:

Het boek "Bruiloftspeech". Dit boek bundelt alle goede adviezen voor het maken en geven van een onvergetelijke bruiloftspeech. Het boek bevat o.a.:

  1. Tips & tricks voor het geven van een bruiloftspeech
  2. Een 7 stappen stappenplan voor het creëren van jouw bruiloftspeech
  3. Voorbeelden van goede en slechte bruiloftspeeches inclusief korte analyses

Het e-book "Inspirerend Spreken & Het PIP Model" is gemaakt door ons trainingsbureau Taylor Trainingen. Het e-book leert je wat nodig is om een inspirerende spreker te worden, wat jij kunt gebruiken om jouw bruiloftspeech op een onvergetelijke manier te geven. Lees het e-book voor nog meer tips over inspireren en presenteren in het algemeen!

 


Sinds de lancering van bruiloftspeech.nl in 2016 hebben wij al meer dan 100 mensen mogen helpen met het maken en geven van hun bruiloftspeech! Lees hier de laatste referentie van een van onze klanten!

"Andrew, ik wil jou graag heel hartelijk bedanken!!! Mijn speech was in een woord geweldig! Ik heb alleen maar hele positieve reacties gekregen en voornamelijk heeft het bruidspaar er van genoten. En inderdaad, iedereen maar dan ook iedereen hing aan mijn lippen. (Helaas voor de andere sprekers, was ik de eerste, en ik had de lat wel erg hoog gelegd.) Ook deed ik het uit mijn hoofd (met een klein beetje hulp van mijn vrouw) en ik was de enige zonder papier. Ik was wel een beetje zenuwachtig maar dat was nergens aan te zien. Dus nogmaals heel hartelijk bedankt, voor je hulp, en voor een onvergetelijke dag." Vader van de bruid.

Wil jij dit ook ervaren? Neem dan contact met ons op.

Ik garandeer dat je een onvergetelijke speech gaat maken en géven op de speciale dag van het bruidspaar!